Vi har och har haft kräk/2sjukan!

Det var denna vecka som vi skulle hinna mycket,klappar,julbord och renovering. Vi hann lite klappar innan skiten slog till. Melkers första magsjuka kom och än har den inte försvunnit.

Det började med att han ramlade ur vår säng i fredagsmorse. Snabbt in på vc för avcheckning och för att sedan få tid till tandläkaren på måndagen. Han fick en OK stämpel från bägge. Check!

Lördags morgonen så precis 24 h efter slaget så spyr lilleman.Tänk er en 10 månaders som får nåt ur munnen och kan absolut inte förstå vad det är och varför det smakar så in i helvete äckligt.
Mamma brukar ge mig det bästa bara,varför?
 
Sedan som pricken över i:et så började nr 2 med. Och som mamma, så tycker man förbaskat synd om di små. Pappan var i Gävle för tävling,(tur han hade;) ) så hjälp fick komma från syster o mormor. Tur var väl det ! 

När man tror sedan att pojken är pigg så far vi på Lucia på jobbet. Det var så här efteråt inte ett av det bästa jag har gjort. På natten,alltså i natt så bajsade han ned vår säng. Jippie! kl var då 04.00.GÄSP!

2 trötta föräldrar plockar undan och tycker att just nu var livet inte på topp,men tycker åter synd om den lille.
Så till morgonen har det varit dåligt. Med massor av nr2 .....blä får jag säga då.. Idag så blir vi hemma.Vi skulle vistt på julbord på Norra men det får bli en annangång! Hoppas till veckan.

Så nu ska vi kurera oss. Och så måste det bekännas att Fasiken vilket himla bra beslut denna familj har tagit. Go Pilegård/Landell...<3

Uhhhu... inte idag iaf!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0