Ruta 1

Så då var det dags för att återigen nudda den berömda kudden,samtidigt som min ena bättre hälft(ena delen av hjärnan dock) säger åt mig att plugga så menar den andre att gå å sov.
Ingen av dem är egentligen ond men den ena vill bättre än den andra.

I kvällens,nattens agenda så stod det plugga men när nu jag sitter o funderar på det så inser jag att vatten är tagen där den inte borde vara.
Hur ska jag få till att plugga?
 Samtidigt som min minsta står å drar mig i benet efter uppmärksamhet hela tiden. Och när jag bara har min mor som hjälpreda o än så länge inget dagis. <Hmmm ..

Känns som om livet i sin tur tar mig tillbaka till ruta 1.

(bilden lånad av Google)

Plugg Plugg pl...orkar inte stava det mer...

Numera ,när lilleman inte är med mig,så sitter jag o pluggar. Sida upp o sida ned. Tråkigt liv om jag ser det på det viset men å andra sidan tittar man framåt så kommer det att bli bra för mig i framtiden. Nytt jobb bättre lön. (mer inköp till mamman,,,,).

Men att tiden var så svår att hitta för att plugga det trodde jag däremot inte. En timme där en tmme där,eller minuter är det mer hos mig. Jag längtar från den aspekten till när Melker ska börja på förskolan,men andra sidan så vill jag ha min lilla bebis hemma jämt!

Jag har sökt in på Södra Bergets nya Förskola,hoppas att den är bra.Nästan så att  jag vill besöka den bara för att känna av lite.Ska göra det till veckan efter tentan är klar.
Han ska bara gå 25 h i v,deltid. Känns lite bättre i mamma hjärtat då.

Nä nu åter till det stora PLUGGANDET,läsa på nätterna kanske är det nya nu.....

Igen

Återigen har den berömda magsjukan knackat på vår dörr.Sitter och inväntar samtal från sjukhuset om det blir övertnattning för lilleman igen där för att få lite uppvätskning.
Inte nog med att han åkt ditt.Jag o min mor o pappan fick en släng av den:(Samtidigt.....

Melkers födelsedag gick bra fast vi åkte ditt,han blev nöjd över presenterna och all uppmärksamheten han fick.

Skolan är tuff, Hinner inte plugga och tydligen så om tiden finns så är den nattetid el kvällstid,Har stora funderingar på att sluta.

Nu så inväntas det ett samtal...

Grattis Melker !

Idag fyller du 1 år. Du har förgyllt mitt liv. Du är en härlig och underbar liten människa som jag Älskar.

Det är då inte bara mig som du ler emot,hela världen ler du till. Du är en nyfiken kille som tittar dig förundrat omkring. Du lever här o nu.

Du är världens bästa son.

Du är min ,bara min. Mammas kille du vet.


Någon dag knappt en vecka..


Några månader,strax 1 år!


Imorgon är det en stor dag i vårat liv.

Vår lilla prins som numera styr vårat liv fyller 1 år imorgon.

Du har förgyllt vårat liv sen du kom .vår Älskling!


Nu har JAG startat mitt nya liv...

I måndags så begav jag mig till Mittuniversitet i H-Sand. Med pirrig mage o knän som skakade så stegade jag  in i aulan.Shit så nervigt.Jag ska bli lärare har jag äntligen bestämt mig för.
Hade denna plan för ett antal år sedan vad om då kom ivägen vet jag inte. Så nu som sagt så sitter jag i skolbänken.

Redan första dagen så träffade jag en jag kännt sedan tidigare och en helt ny tjej som redan då kom nedrans bra överräns. Vi har sett till att från då har vi kämpat ihop och kommer förmodligen att göra så i 3 ½ år till.
Go o glada girlsen..

Melker har under denna tid varit hos mormor o moster, 2 fm så var pappan tillgänglig så då ställde han upp. Så svårt att lämna till dem man känner trodde jag inte att det skulle vara,hur svårt kommer det den dagen när lilleman ska börja på förskolan som jag hoppas blir snart.

Utöver detta är världen lite annorlunda numera, Men vi kämpar oss framåt i ledet. Kösystem är ett bra ord.

Jag har konstant dåligt samvete över hur lite jag pluggar med tanke på att jag inte öppnat böckerna och det är beräknat att varje dag ska man plugga o då i minst 6 h per dag. Plus att vi har en hemtenta den 2 feb och en riktig den 14 feb.

Förutom allt med plugget så håller jag på att planera lite 1 årsfirande.Min älskade son Melle mus fyller 1 år. Jag kan inte fatta Att tiden har runnit ifrån mig,Kan ni?

Hoppas tårtan kommer att vara en härlig fröjd för ögat att se... och munnens alla smaker kommer att kyssas i år.

Alltså jag ska inte baka den om ni förstått det.
Firandet av den lille kommer att ske på tisdagen för de som inte kan komma på helgen.

Hoppas att han kommer att få en underbar dag med mycket kärlek och uppmärksamhet och att maninte stressar sig igenom firandet för annat utan att man kan få känna ett lugn omys över hela dagen .
Melker snart 1 år

Snart för ett år sedan skrek han när han kom ut,Han låg på min mage och jag frågade mina barnmorsker vad det var,Kille! Ahhhh Äntligen en kille ,jag som hade längtat så.
Nu i dagarna så har det gått 1 år. Min lilla kille har vuxit och blivit en go glad mamma skit. Han älskar sin mamma och Jag Älskar Han. Skulle Aldrig bytt ut den måndagskvällen när han kom mot något annat.
Liten blir stor,Stor blir större.
Nu äter han själv,precis lika mat som mig. Inget annat duger. Vill gärna dricka själv med,ur maturligtvis glas då.
Han går inte men han vill. Han går mellan saker,som sidebord till vägg till stol till leksak. Han tar sig framåt och det är väldigt fort. Jag hinner inte med han ;)
Han är busig som sjutton,Älskar fart och fläkt.Vill vara där det händer. MMMMmm Precis som oss vuxna..

Nu när han blir lite större så ska han snart in på förskola för mamma jag ska börja i skolan och framtills dess så får han hänga med....Liten har blivit större....


Grattis fisen så här lite i förväg......

När livet plötsligt tar slut...Tänker på den familj som blev kvar.

http://st.nu/medelpad/sundsvall/1.2640217-trafikolycka-i-tunadal


Jag lider med familjen.. Beklagar sorgen..

Så här äter en snart 1 åring!Här äter Melker Pasta m skinksås.. Djupt tittandes i tallriken..Händer funkar....till slut hittade han besticken.....

Om 1 v sitter jag ...DÄR!!!!


Nu snart har det gått 1 år.

För precis ett år sedan satt jag och väntade på den lille krabaten som gjorde att min mage o min rygg inte vad som den brukade. Väntade på vilken livlig o underbar krabat som skulle joina denna familj.
Och visst hade jag rätt i bägge punkterna. Underbar som vår lilla kille kan var och livlig som vår nya familjemedlem som får oss att vakna till liv på mornarna.

Han sitter  nu vid köksbordet och käkar frukost,skriker på sin mamma atge honom mera. Mera o mera. För är det något han älskar så är det att käka. Frukt smörgås eller mat! Selar ingen roll. Give me some! Är det enda han säger,fast dock då på sitt eget lilla språk.

Kaa Är ett ord...Det kan vara välling om han säger det på natten. dag tid är det vilket som.

Sen däää är ett annat ,det är förmodligen där,för han pekar oftast samtidigt som han säger det.

Jajaja, är oxå ett ,vet idag inte riktigt vad det är.

Titta har han sagt pappa har han oxå sagt men vet inte om han vet vad det är.
Han babblar mestadels hela dagarna. Vår underbara son Melker Oskar Elvis!!

Vad tiden rinner förbi ibland!
RSS 2.0