Bilder som beskriver min kväll...


Stora Balkongen!!!

Min underbara balkong är nu på riktigt invigd.
Först satt jag o Melker och åt lite mellis. Iofs så slog han sig i bordskanterna titt som tätt men åt gjorde han och lekte så in i vassen. 

Melker hade visst ramlat på förskolan rejält i dag och skrubbat upp pannan och näsan samt kinden. Så jag var inte speciellt glad när jag såg hans ansikte ,.nog för att detta kommer att vara många gånger till i livet., . Men varför just nu och på min lilleman. 
Han for sen iväg för att vara med sin underbara mormor som hjälper mig när det tryter..

Ikväll ska det dansas får jag hoppas . 

Sen satt Grannen och jag  ute och drack ett(2) glas vin på em och insåg att det var nog bra mysigt med en utgång samt att kolla på lite människor. Me lööööve att kolla på folk. Får se bara om vi kommer ut eller om jag ska joina Malin för lite käk o en bira,ensam som jag är i kväll så sker allt i naturlig gång!!! 

Nu inväntar jag mat!!! Vem kan servera mig lite käk?.

Imorgon så tar jag o Melker och går till Bästa Åsa med familj för att fira in valborg! Jag hopppas på god sång och mycket mat och mycket alkohol. !!!!! ;) Ha ha ha ha... Jag vill ha det bästa umgänget en kväll som detta så valet blev enkelt! Jag O Melker som hela tiden är ihop ska även vara med de bästa.. Pyss !!

dagens frukost som serveras av mig till sä...

imag0304_1303973 (MMS)

dagens frukost som serveras av mig till sängs..


Idag blev det 4 av 5..

Lite lösa men mycket doda ,doda doda eller goda menar jag.


Fönstertittaren


Söndagspåsk......eller Påsksöndag..

Vi tillbringade den med goa goa vänner. Fast först så åt jag o Melker med mor o bror på Ön. Sedan gick vi till Westerlunds för att införskaffa lite energi och ännu mera mat.

Melker fick sitt första riktiga verktyg av Ola,en tumstock. Resten skulle komma sen. Nu vet jag vad min son ska bli när han blir stor. Snickare el varför inte en svetsare.

Vi pratade och skrattade och vi hann med mycket under denna stund....
Tack för att ni finns!!!

 

Melker har även valt åt vilket håll det lutar åt när han ska börja spela musik...

 

Tand inom räckhåll....Och vila Lilla Ängel...

Melker har fått en tand till.Snart kommer tiden då man är glad för att de trillar ut... Fast det lär väl dröja.
Han stortrivs på förskolan. Han vinkar glatt numera på morgonen när jag lämnar och lika glad blir han när jag hämtar.
Tänk det kommer en tid då han skriker för att han inte vill gå hem utan  för att vara kvar med sina vänner. ha ha ha ... tiden den bara rinner förbi......

Vi trivs i lgh nu . Melker har förstått att detta är hans hem nu för en tid framöver. Han går och går fram och tillbaks för att ta med sig en sak dit och en sak hit. Han organiserar /huserar i lgh . Jag kan tycka däremot att det kan bli en aning stökigt men det kommer jag att ta med han när han blir femton och tjatar på moppe!!! öHhh dööö moppe!!!

Påskhelgen blev efter lite strul ändå en bra helg, med mycket nya bekantskaper och därtill massor med skratt!!!
Och det bästa är att helgen inte är riktigt slut än........... ;)

Nu har jag en vecka kvar till tentan och inser i all hast att det är bara att sätta lite mera fart...Det får bli som det blir denna gång, jag har fått ett annat problem som ska tas i örat med först.

 
Men nu till det supertråkiga i detta liv..
Gud har fått en liten till Ängel att vaka över... När man ser livet från den sidan så är en liten atom i den stora rymden inte värt att fajtas över..

Vila i Frid!!!!!Du 4 åriga Prinsessan!!!


Glass är Gott!


Godistjuven!!!


Går o går o går!!!

Lilleman är stor nu. Han går o går o går hela tiden ,runt runt i lgh! Han stortrivs med att kunna utforska världen mycket mer och fortare nu än förr.

Hela dagarna går nu åt att kolla av världen. På förskolan så tycker pedagogerna att han är en kämpe. Han är minst där och ser till ändå att ta för sig av världen. Min härliga lilla kille!

Till helgen blir det massor av mys nu när morbro o storstor syrran kommer upp i från Sthlm. Annars så ska Melker och jag ta det lugnt!

Hoppas att han somnar tidigt så jag kan sätta mig o plugga på kvällarna eftersom mitt "jobb" kräver det nu!!

Dagarna ser annars likadan ut som alltid.Melker vaknar tidigt och jag måste likaså.. Sen förskolan för han och jag pluggar. Åtminstone försöker. Hade precis min Vfu som jag klarade galant.
Hur kul som helst att jobba i 2 v,men det svåra var att veta alla toppar o städer i Österrike!" Det ska man visst kunna nu! Phu...

De var så duktiga mina elever,skulle gärna vara där längre om jag hade kunnat!

Nu ska jag gå hem för att se om jag fått Internet och har jag inte det så kommer jag att flyga i taket.

Seeya!!!!!

Första Bilen!!!!


Lyssna på detta tragiska!!!

Idag på radion hörde jag detta inslag:

" du ska bara ha barnvakt för att ha kontroll på mig när jag inte är i närheten"

Bakgrunden vet jag inte men jag tror att mamman skulle ha helgen för sig o pappan skulle ha barnen, och pappan hade fixat b-vakt!

Hoppas mamman tänker om i sitt tänk!!!


TrumKillen!!


Satt och lyssnade på musik innan han somnade.. Kolla

hur glad han är när han får mysa med sin mojs mamma... Han älskar sin mamma!!!


Så här skön är han när han vaknar,varje dag!


Mammas Älskling! (vi är med varandra jämt!)


2 dra veckan

Nu har jag startat andra vfu n veckan. Jag stortrivs o erkänner att detta skulle jag ha gjort tidigare. släppaAtt få vara med kids som är i sina bästa stunder där de är alltid lika villig till att plugga,måste vara det bästa som finns i världen!!!

Nu har jag 4 dar kvar och längtar tills på fredag då ska bjuda sällskapet på något gott,typ morötter eller nåt i den stilen.

Melker går o går. Varje dag som jag hämtar han så får jag höra vad go han är och vad gullig han är och att han vill ofta mysa med en pedagog. I lördags när vi var o firade bästa Åsa så satt Melker i Nicke s knä o mös en bra stund. Nicke blev helt såld på min lilleman o ville inte riktigt släppa taget om den goa killen...

Nu till vardagen där internet tjabblar och räkningarna ligger kvar,pengar är slut och låna finns tydligen inte kvar.
Det blir till att samla pantburkar!!!


men men ...så vi ses då!!!

G..snart!!

Ja vart har jag varit? Alldeles här fast utan internet.
Allt funkar inte som man vill när man flyttar, nätet blir inte överflyttat i tid o adressen likaså. Så nu sitter man i sjön. Inga räkningar är betalda,ÄN! Fast det däremot funkar bra,mycket pengar kvar lixom eller?

Melker går verkligen bra nu han spatserar o övar. Han är skön lixom..

Återkommer senare lixom..

RSS 2.0