Morsdag

 Idag så var det visst bara min dag,iaf i denna lillfamilj.
FIck ordning gjort på balkongen med blommor och av kidsen så fick mamman gå på SATC
mumma vilken tjej film!!!
Satt å mös o njöt o skrattade o grät på nån del.
HAr nog inte gått på bio sen 1 år tillbaka.. Men iofs inte längtat men va härligt det va att få gå med sina kids.
 
JA nästan alla va med ,förutom Melker o Nellie(bonus) de var för liten;)

Melker har verkligen varit på Rea nu i några nätter. Han gnyr inte numera när han vaknar . HAn skriker ja då menar jag gallskriker!!! Precis som om nån har gjort illa han!!!!
Han ger mig inte en enda liten chans till att vakna till liv heller utan rakt ut bara.. Usch " Undra om blocket tar emot han.? Under vilken kategori ska man sätta honom under då? Gapskrikande hungrande gounge skänkes?

Ja ja .Hoppas verkligen att han den lille som numera styr denna familj tar och fixar till natt halsen..


Imorgon blir det Bvc sen ska jag tvätta återigen. Skulle verkligen behöva en tvättmaskin här uppe. Nån som har nån på lut?  

fartig dag..

Först i morse när jag vaknade fick jag en härligt underbar liten sovmorgon. När jag blev väckt så var det frulle gjord med riktig kärlek,allt var framdukat av de som jag älskar att äta. Dock då inte nyttigt men ack så gott. The´mackor o ägg,massor med pålägg. Sedan så stod min senaste present på bordet, min hårddisk som är gjord av guld och har en bild utav en av mina största idoler ever. Michael Jacksson!!! På denna hårddisk så fanns hnas nya och som synd den senaste filmen av han. This is it! Så den såg vi en stund av.men vi avbaröt för att gå å lägga oss igen.
Sen dusch och lunch för att sedan åka till Västanå fallet. checka av för atts en åka till Birsta. Där var vi ett tag.Nellie fick en kjol med lite tillbehör och jag nada som vanligt...Inge deppig alls!!!!

Efter det en efterlängtad comeback av Amanda i sadeln. Oj oJ oJ vilken tjej! Tala om att göra mamma stolt. Min tjej har återigen tagit upp ridningen. Härligt! Min Amanda satt i sadeln som inget hade hänt eller inga år har gått sen sist!!!! Puss .. Det var trav o galopp i värsta stilen!!!
Nu efter ett glas vin och hemma pizza softar vi i varsin ände av soffan.Fredags mys...

seeaya ....

Spök SurrEftersom mamman inte är så surrig av sig så får jag surra med mina kompisar ist!!!!

4 månader har gått...
Från där till här....


Blekinge i bilder
Är dom lika? Första gången de sågs..Här var vi i Listerby hos min kusin och hennes gulliga familj. I detta hus sa pappa att jag blev till... ops!


Här sitter jag & Lilleman å myser på torget...

Efter vi hade gjort lite inköp..

 
REsan i bilder..(Nyköping)kommer mera....KOm till hotellet i Nyköping.Där låg det en ros på sängen och väntade(Gissa vem som kom med oss)

Sedan så väntade även detta......Jag suttade lite men likt förbenat så var flaskan slut på morgonen..

KOlla hur vi hade det ibadrummet... INTE ILLA VA!!!!!Där satt lillfamiljen å myste på kvällskvisten efter vi hade ätit go middag på hotellet.VI !!!!!

Allt &Inget

Jag har varit hemma sen i lördags em,men på nå vis så längtar jag ned till Sthlm. Farten, anonymiteten,shoppingen,hotellfrullen,ingen disk, sol o varmt! Mysigt Å Flanera jo jag längtar faktiskt. 

I helgen som va ¨å hade de old volleygirls träff nere i Sthlm. Jag kunde inte vara med mer än en timme på em på fredagen.Det här året gjorde det inget för vi ska göra om det nästa år igen och då ammas inte Melker. 
Tjejerna hade det riktigt roligt ,konstigt (utanMIG) ..Ätit gott o små partat. 

Imorgon blir Melker 4 månader.Otroligt vad tiden har gått fort. Min lillego ung!!

Idag är det tvättstuga som gäller samt ett möte på em. Och träning för mammapilla!!!Prommis som gäller!!!! 

Äntligen hemma..

Nu är vi globetrottarna hemma! Å Gud så skönt!!!!

Inge fel att vara borta men hemma är bäst!

Vi har varit i Sthlm torsdag ,Fredag O lördag Kom hem kl 5 igår em.

Det har varit strålande sol med minst 25 g i centrala Sthlm!! Helt underbart!

Jag har shoppat ,inte åt mig då men åt Melker oStefan. Mestadels åt den lille.Hattar vbodys byxor etc .
Den store fick ett par skor o solbrillor.
Jag fick nada! :( Som alltid glöms jag bort. Så blir det !


Inkommer med bilder från den härliga semestern!!

Vi fick besök.

Vi tog oss en liten prommis ned till den stora stora stan med dom många butiker(typ5) & shoppade en massa kläder. Återigen stod inte jag pålistan utan min lilleprins fick lite nytt!

sedan bar det av hem för besök utav mina bröder o dess moder. kaffe  de jävulskt dyra bullarna stod på bjud bordet!!!!
med tanke på priset för 8 bullar(92) så smakade de inge annorlunda  än bullar för 50 kr.. lurad!!!!


nu blir det faster o farbro som jag ska hälsa på...

Nu blire en soligdag i Ronneby!

Idag vankas det sol här nere,. Jag o Melker ska strax ned på stan o inhandla lite downkläder till oss för att bli lite gladare. Ett beslut är taget o det står jga för. Nice!

Stefan tog återigen ett halvtglas vin igår, (internt) o fick ligga på toan inatt & undrade om det inte var magkatarr han hade fått?
Jo just!

Vi tar en prommis till Sveriges trädgård o intar lunchen där. Så himla mysigt !Norge du sköna.....

Idag så firar ALLA Norges nationaldag,framförallt vi! Såg på tv4 imorse, där stod Kristin Kaspersen i rött & pratade om Norge i all ära.
Min fråga pratar norge om oss när vi har vår dag? Gör vi,svenska folket det? Prata om sitt land.

Pappan for till det andra grannlandetidag.Danmark! Det skulle konfereras i hög grad,tydligen i bastun oxå!!! Å med Whiskey med, Hoppas de kommer fram till någe vetigt så att inte baksmällan var för intet....

JAg o Melker filosoferar runt här i Ronneby.Strosat runt i det vackra landskapet. Tyvärr då inge sol men allt går.
Vi har hittat en mycket fin barnaffär, så Melker ska naturligtvis få sig nya kläder. Jag får som vanligt ingeting!
Jag fick ett mycet bra beslut idag,nu hoppas vi att allt kommer att vända! Go beslut!!!! Me like!!!!

Nu sk ajag gå o ta hand om min gullegris  Pyss på er !!

Resan del 2

Resan ned till Nyköping gick ok, inte mer än oki kan jag säga. Melker hade nog både ont i magen o hungrig samt åksjuk o mammasjuk samtidigt o gärna hela tiden. Kan säga att var timme fick vi stanna för att rapa kramas ätas bytas o /eller bara skrikas.

Vi kom tillslut ned till Nyköping där vi skulle kvarta. Utanför såg hotellet jävligt trist ut o förbannat olyxigt. Både jag o Stefan suckade ganska högt o menade att inte nu igen(vi hade ett mycket olyxigt rum i Övik). Men vi ändrade oss ganska snart.
För så fort vi steg in innanför dörrarna så var det glamour,mycket trevligt bemötande och extremt stort o glamigt rum! Vin väntades o en ros låg på sängen o lyste.Badrummet var ett paradis,Bubbelpool så stor att vi kunde sitta 4 vuxna(om det hade varit så).Nu var det jag o Stefano Melker som i sin tur hade det första badet med sin mor o far. MysMelker!!!!

Morgonen blev ett himmelrike! Sicken frukost! Oj oj oj,behöver jag säga någotmera,. ;)

Resan ned till pappa var helt annorlunda. Melker sov i hela 4 timmar i sträck! Det har han aldrig gjort i hela sitt snart 4 månadres liv. Puss på dig lillprinsen.

Ja så gick det o så var det. Det jag glömde att säga var: Varför det fanns vin etc på rummet när vi kom dit var att Stefan hade överraskat mig eftersom vi firade 1 år o 7 mån den dagen. Det ni ?!


Bilder kommer sedan när jag kommer hem.


Nyköping Ronneby,Malmö(vissa ska till Danmark) Sthlm & sen hem!

Imorgon åker vi till pappa i Ronneby.Men vi stannar til i Nyköping på väg ned. Som tur är det vår dag imorgon,konstigt! nu när jag tänker till så har vi de senaste månadsfirande varit på hotell. JAg älskar hotell,gärna med bra frulle. KAn sitta i många timmar o äta o prova allt..Mumma ..längtar !

Sedan bär det av på E 22 till Ronneby till min älskade pappa. Ska bli himla skönt att få träffa honom. Han har inte sett Melker än så det ska bli ännu roligare. Men det roligaste är att Melker har fått en Kusin! JAg har blivit Faster,.
Min bror JOHAN  HAr fått smått och jag kommer att få se henne när jag kommer ned..Oj vad jag längtar !!!

Sedan på Måndag så far Stefan till DAnmark För "Konferans" Jag vi vet vad det menas med. KAnske det blir ett halvt glas vin nu med. Det är lika bra att räkna med det!
JAg far til Malmö för att träffa Laila O Mia o Gustav får jag hoppas. Ska bli underbart att få luncha o ses igen.

Sen far hela familjen till Stockholm.I år igen så ska vi volleygirls ses i huvudstan för attha kul! Hoppas jag med kan gå ut och ta ett halvt glas vin.. Det hade varit super skoj!

Vi kommer att bo på Choice mitt i centrala stan, mer kan jag inte säga vart det är för jag vet inte vart det ligger i sthlm!
SEn far vi hem till stan. Vi sk ahem till söndagen för att vi ska fira Tina som fyller år!

Så kommer våran vecka att vara . HUr kommer eran att se ut! ?

17,, gubbar !!!

Skrev ett inlägg alldeles nyss. Woops så försvann det i det tomma intet och jag kan inte hitta det!!!

Fan nu måste jag börja om...

Är det så här man ska sitta?Härlig position!!!

Välling killen!


Tacos ..

Lördagen spenderades uppe på Norra. Inte super mycket folk men ändock!
Nellie visade sin fallenhet på att klättra armgång! Hela tiden fick vi stå där o kolla o kolla o kolla... Japp bra gjort sa vi varje gång..Klapp klapp.

Sedan bar det ut till Coop för att handla inför em s middag med familjen Landell. Det blev Tacos som vi älskar.
Jag slank även in på Systembolaget,Ops där hade jag inte varit på extremt länge. Å vad gott de hade på hyllorna. Så det blev Rose´och rött sedan några öl. FAst jag tog bara ett glas rose´. ;) men gott var det!

Dagens göromål blev att städa i bilen,dock inte jag men min käre sambo. Har inte sett facitet än men hoppas det blev mycket bättre än innan.

För det andra så blir man gräsänka i 2 dar till veckan. Han ska iväg till UMeå. Sedan far vi iväg till Blekinge för lite semester som härligt o underbart avslutas med 2 hoyellnätter i Sthlm den 20 o 21 maj. Å vad jag längtar till att få käka god hotell frulle igen!!!

Så nu hoppas vi att även denna vecka blir en härlig o solig vecka! Ses!!


Feber Killen.Visst ser han ut ändå att må gott?

1 a sprutan = 1 a Febern!!!

Igår kl 13.15 fick lilleman sin först spruta. Vill tala om att mamman hatar sprutor,men fick sitta snällt med. Exakt 3 h efter så fick han feber. Vi var i Sca korsningen E4 an. Härligt .
Melker skrek o skrek,Jag o Amanda försökte med alla medel att få han att bli nöjd.Nellie sov alldeles bredvid vår gaphals.
 
DEt blev inge bättre så det var bara att ställa sig på gasen och ratta hemåt!
Väl hemma så blev det matning o vyssjning och tur att pappan valde att komma hem ist för att gå ut så vi kunde få alvedon. Så fort den kom in i kroppen så var det lugnt,han sov o sov med lite vaktid emellanåt.
 
Mammas go kille har i natt haft lite jobbigt! Han har väl inte fattat vad det har varit i kroppen.
Mamman o Melker har o kommer ha en mys o lugn dag efter den natten. Kanske gå på prommis med Tina, Vi får se.

Värsta prommisen hittils

Igår skulle jag o Melker ta en prommis.

Började bra,han somnade direkt utanför dörren. Men vaknade efter en kvart!! :(
 
Av Vår 2 h prommis så var Melker vaken 1,45 min .Av de så SKREK han i 1h!!!!
Spelade inge roll vad jag gjorde,skakade rullade snabbt rullade sakta, Inget hjälpte. Å inte blev det bättre av att vi var ända vid Sidsjön(7 km från hemmet) Å Stefan stod i en butik o byggde. Löööövley!
 
Jag traskade s¨fort jag kunde hemåt,var tvungen att amma en stund i skogsdunge efter vägen men annars så var det raka vägen hem.
Strax innan hemmet så somnade mitt lilla hjärta....Utpumpad av all pers den lilla kroppen hade varit med om..

Den prommisen gör vi inte om, Eller hur Melker?

Morgon killen Melker


Go Händerna!!!

Händer o Fötter väldigt fort o mycket nu.

Nu har han hittat sina händer. HAn kan ligga o kolla på dem i långa stunder. Det ser verkligen ut som han tänker :

 Oj vad är det där!? Kan man använda dem på någevis? Är det mina?

Det ser otroligt roligt ut. När han ligger där och funderar.. Hmmm,,,,

En annan grej är att han har börjat att sova på mage. Han älskar det!
Så fort man lägger ned han så somnar han inom en liten liten stund. Annat var det när han skulle lägga sig på rygg för nattning, då gnyddes det och gräts tills mamman tog upp han.

Härligt att det kan ändras

Titta på han när han ska somna hur han ligger.
Visst är fötterna goa... Mjuk o go!!! 

DOS DOS...

 


RSS 2.0