Vägas

Nu snart så ska lilleman vägas. Undra hur mycket ,om han har , gått upp nått. Han käkar lite av varje nu . Både av mig och ur flaska(ersättning).
JAg tror hN FÅR LITE ONT I MAGEN AV ERSÄTTNINGEN FÖR HAN HAR VAKNAT NU EXAKT KL 4.39 TRE NÄTTER I RAD O GALLSkrikit(ops) .Sedan somnat om efter ett tags vyssjandes och nynnades för att sedan vakan exakt kl 6.20 för att göra samma sak igen.

Men han kan få göra det. För han är ju så go;)

Kommentarer
Postat av: Caroline

MC hade också lite ont i magen o hade oregelbundna bajsblöjor när han började med mjölkersättning. Nu så funkar allt bra och snart ska vi börja med lite puréer! Det ska bli så roligt att se hans miner när han kommer smaka den nya maten!

Ang. mina nässelutslag så kan det mycket väl stämma på allergi, för jag är problem människa. Allergisk mot nötter, pollen, färska kärnfrukter, pälsdjur etc etc.. Bara att smörja på med hyrdrokortison och hoppas på att det försvinner snart.

Vi kommer till Sverige den 29 april om (den förbannade askan kan hålla sig borta från Arlanda). Vi kommer fira Valborg i Ludvika och sen stannar vi några dagar i Sthlm. Sthlm känns ju faktiskt mer som min hemstad än Sundsvall. Det ska bli konstigt att bo i Norr men samtidigt så himla kul! Kan inte du maila mig ditt mobilnummer på FB?

Kramar!!

2010-04-20 @ 17:31:55
URL: http://blog.uthawong.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0